PARTNERS

Woodframehouse is een initiatief van FutureHomeConcepts BV en BKVV architecten. Het concept kwam in nauwe samenwerking met De Groot Vroomshoop Houtbouw en Bouwbedrijf Bongers tot stand. De partners hebben veel ervaring en kennis in architectuur, styling, engineering en woningbouw.


FutureHomeConcepts
Houdt zich bezig met de conceptontwikkeling en marketing van vernieuwende woonconcepten, waaronder Woodframehouse. Verricht marktonderzoek naar woonbehoeften en brengt allianties tot stand. Vindt dat ketenomkering in het voortbrengproces van woningen niet een vraag maar een eis is. Durft platgetreden paden te omzeilen en publiceert regelmatig in de media.

Informatie: www.FutureHomeConcepts.com


BKVV architecten
Een dynamisch architectenbureau, de architecten van Woodframehouse. Heeft veel ervaring in het ontwerp van duurzame en energiezuinige woningen. Koestert vernieuwende bouwconcepten- en technieken. Vindt dat bewoners altijd in het voortbrengproces van woningen centraal staan. Is mede-initiatiefnemer van Lofthome, een succesvol woonconcept van staal, glas en hout.

Informatie: www.bkvv.nl


De Groot Vroomshoop
Toonaangevend in geprefabriceerde houtconstructies en houtskeletbouw elementen in Nederland. Comaker en medeontwikkelaar in het project Woodframehouse en producent van de gelamineerde houtconstructie en de hoog isolerende gevel- en dakelementen met geïntegreerde kozijnen die een uiterst energiezuing binnenklimaat leveren.

Informatie: www.degrootvroomshoop.nl


Bouwbedrijf Bongers

Hoofdaannemer van Woodframehouse. Dit stabiele bouwbedrijf, lid van Bouwend Nederland en met ruime ervaring in woning en utiliteitsbouw, is in Dalfsen gevestigd. De bouwcoördinator en de organisatie spelen flexibel op elke bouwkundige uitdaging in. Er wordt geluisterd naar de klantwensen en efficiënte bouwprocessen worden omarmd. Voor werktekeningen wordt van geavanceerde 3d/BIM software gebruik gemaakt. Maar naast efficiënte werkmethoden en laagdrempelig contact, ziet Bouwbedrijf Bongers het bouwproces ook nog altijd als ambachtelijk vakmanschap. Woodframehouse wordt op verzoek gerealiseerd met de garantiezekerheden en betrouwbaarheideisen van Woningborg of BouwGarant.

Informatie: www.bouwbedrijfbongers.nl